Kandidati za načelnika
47

U Bihaću glasali i Elvedin Sedić i Adnan Habibija, s porodicom do zatvaranja biračkih mjesta

E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
Elvedin Sedić (Foto: E. M./Klix.ba)
Svoju građansku dužnost na biračkim mjestima kojim pripadaju danas su obavili i kandidati za gradonačelnika Bihaća Adnan Habibija (SDP) i Elvedin Sedić (PoMAK).

Sedić je glasao u JU Medicinska škola u Bihaću, a nakon obavljenje građanske dužnosti kazao je da će ostatak dana provesti s porodicom jer je bilo malo takvih trenutaka proteklih dana.

"Kao svaki savjestan građanin izašao sam i glasao. Pozivam sve građane da izađu na izbore i obave svoju građansku dužnost jer je to ujedno i njihova obaveza i pravo. Danas ću nedjelju provesti s porodicom s obzirom da je malo bilo trenutaka kada smo bili zajedno proteklih dana, a po zatvaranju biračkih mjesta prve rezultate ću dočekati u izbornom štabu", kazao je Sedić.

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Bihaća Adnan Habibija glasao je u svojoj mjesnoj zajednici, a građanima je poručio da je vrijeme da Bihać krene naprijed.

"Pozivam građane da izađu u što većem broju i da se odluče za promjene jer je ovo prelomni momenat za grad Bihać i ujedno i prilika da Bihać krene krupnim koracima ka naprijed", poručio je Habibija.

Ranije je u izbornoj jedinici Harmani glasao i kandidat SDA Hamdija Abdić Tigar.