Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda se pitas kako SDA pobjedjuje. 80 % stanovnistva provelo zivot u dvije ulice. Pogledalo dva videa na Youtubu i pokupilo svu pamet svijeta.
Zato će BiH imati najviše stanovnika kad vakcine odrade svoje 😄😄😄 P.S. Ja sam potpuno vakcinisan.
Covicu i Dodiku je najvaznije da oni iduce godine budu izabrani u Predsjednistvo BiH, a sto ce do tada od Covida umrijeti jos 2 000 ljudi, to njih ne zanima.
Normalno da niko neće da se vakciniše smećem od kojeg se više ljudi razboljeva od Kovida nego dok ga nije farma mafija izbacila na tržište. .
Moja majko... Ja tuge i cemera od naroda.
Na stranu sve sto se zna, da skoro pa nema umrlih onih vakcinisanih nego umiru po bolnicama samo nevacinisani, nego meni nije jasno koja je logika da se vakcinom pobiju svi pametni ljudi, naucnici, gotovo svi doktori, a da ostanu kreteni polupismeni na svijetu koji nece po vasoj teoriji imati ni jednog doktora npr.?
Intelektualci ja cu da vam ustupim i svoje mjesto i svoju vakcinu..vakciniste se i "zastitite se"..meni je i ovako dobro
pise 70 % dovoljno za stvaranje "imuniteta krda" pa neki dan se i italiji hvale da su vakcinisali 85 % stanovnistva pa opet nema bez kovida pasosa nikmo nigdje i još uvijek svi maske moraju da nose. pa gdje im je taj "imunitet krda"
Valjda će i biti najviše umrlih nego u regionu.
Što je gluplja nacija, to manje vakcinisanih. Ali, dobro nije stara vijest da je u Bosni samo oko 20 % pametnih, Bosanci nikad nisu slovili kao pametna nacija.
Ovaj peti talas u BiH je prosao super blago u odnosu na region. Kako se to objasnjava sa obzirom na 20% vakcinisanih? Nikako se ne objasnjava
Time što su mnogi vakcinisani van BiH, a jedino u KS su imali inicijativu da se prijave zbog kovid potvrda.
Ovaj peti talas u BiH je prosao super blago u odnosu na region. Kako se to objasnjava sa obzirom na 20% vakcinisanih? Nikako se ne objasnjava
Prošao super blago?! Prvi smo u Evropi, drugi u svijetu po broju umrlih. To je tebi dobro?!
Ček malo sada. Kada nije bilo vakcina, samo što se nije zaratilo. Sada kada su vakcine tu, većina ne želi da se vakciniše. Sve neki antivakseri. E vala ona je najbolja - nije se rodio ko je nama ugodio.
Zato imamo 50% teoreticara zavjera…
Ako nisam vakcinisan znači da sam jako glup i neinteligentan. Šta se desilo s ovim ljudima. Prije par godina bili su svi normalni
Najmanje 10 % punoljetnog stanovništva je vakcinisano u Srbij dok 2-3 % u Hrvatskoj. To kad se doda na ovih naših 20 % realan podatak je nekih 35 % punoljetnog stanovništva.
Slaba cam je matematika. Šta je sa onima koji su ozdravili od korone i stekli imunitet? Zašto zaboravljati i ne pišete koliko je steklo imunitet . I po tom broju procenat je puno veći. ako nije i preko 85%