Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto prodaju testove. Ako se brinete o zivotu drugi zasto takve stvari nisu besplatne. Lopoviiii mrzim vas
A sto je 1 300 000 ljudi u njemackoj izaslo na ulicu jer nevjeruju u coronu nigdje ni rijec, osim snimaka na youtube
Bas me cudi,huminatarni testovi i jos naplacuju...
@Ggrqande nisu humanitarni, vlada fbih je kupila testove, ponavljam, jesmo neuredjena zemlja ali cemu laganje
kupila od nasih para glupane... nije Fadil iz svog dzepa dao
Pa Bosni to prija da je sve na cijeni. Nikad se najesti para covjece.
Podrzavam sve sto je protiv naroda jer narod ko mutabe ovce samo kukaju a nista ne reaguju ko smije da se opkladi za 1000 km da ce opet isti vladati posle izbora SDA SNSD HDZ mjenja DF
Za šta se nama odbija od plata svaki mjesec?!?!? Lijekove, nalaze, preglede, sve plaćamo pa i ove testove...
Kod nas test dodje skoro 250 KM,jer ja trebala da vadim prvo kazu u Sarajevu 198 KM,kad sam nazvala rekose mi 215 KM i jos treba uplatit 20 KM.Onda sam ih prekinula i pitala koliko vam treba para.Smijesno i zalosno koliko se laze
U njemackoj je besplatno a Bih je primila nakih donacija i opet naplacuju papreno
Kod nas su još uvijek u upotrebi PRC testovi
@OldGary
Gdje logika zavrsava, nastaje Bosna!
sta će zuriti sa smanjivanjem cjena. bitno je dobro ovce osisati i zaraditi.
Mi plaćamo zdravstveno,kome... Ovo je ubleha više... A ni krv godišnje više od pola stanovništva tj radnika ne izvadi.... Naše pare samo uzimaju. A svi koji u zdravstvu rade nemogu normalno od plate živjeti nego preživljavaju. Ma ko glasao za SDA taj kažnjava svoju djecu..
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Mi smo takav narod. Svoji a jedni drugima bi dusu izvadili za par maraka.
U Njemackoj na aerodromima PCR test kosta 59 € , cekanje na rezultat je 1 dan. Mogu se testirati svi kojito zele ili trebaju.
Ko jebe narod bola plaćaj i gotovo
Kome ja placam osiguranje?? Zasto to osiguranje ne pokriva.Znam da pokriju ako sumnjaju da si zarazen pa da te testiraju.Ali ako ja hocu samoinicijativno da se testiram duzni su to platiti.
Mora Fadil prvo prodati donirane testove 😂😂😂😂😂