Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad ima vakcina ne moze lazna krema ovog grada primit astra zenecu nego mora pfizer, ipak je stvar prestiza. Ove koji misle da vakcine imaju cipove ili sta vec a nosaju mobitele 24/7 je suvišno i komentarisati.
Meni su gori takvi kao ti koji vjeruju farmaceutskim kucama ,da vakcina stiti 90% pa onda puc mora i treca doza jer ne stiti uopšte ili da cemo kad se vakcinisemo vratiti u normalu i stati epidemija a vidi izraela sa 3000 zaraženih dnevno i novim slučajevima 😊
70 hiljada? mnogo vise!, a Hrvatska?
prokleta neka je srbija i kakvi dbili su i primili tu smjesu od majmuna
A kom će Bosna donirati? Jer, doći će do toga.
Ove kineske ne vaze za putovanje u EU!
Pošto lupaš gluposti, nemoj ni ići u EU da nas brukaš
Ovi naši idio.t.i su namjerno nabavalili vakcine koje niko u EU ne priznaje i koja u zadnje vrijeme pokazuje visoku dozu neefikasnosti samo kako bi narod zadrzali ovdje :D
Te vakcine sto su nasi primili u svrbiji nije htio niko jer su smece i zna se da slabo stite ili gotovo nikako a nasi se na sva usta zahvaljivali svojima dzelatima,uzas,te vakcine su zabranjene u normalnim drzavama i ne priznaju se nigdje
Recite ne vakcinama!!! Jedina pametna stvar sto je nepismena SDA uradila jeste nekupovina vakcina. Ljudi u BiH nisu sad ništa više zaraženi od onih iz Srbije.
Stoko neuka, vlast ti MORA obezbijediti zdravstvenu podršku koju godinama plaćaš, MORA ti dati mogućnost izbora, pa ti ako nećeš nemoj, ali to je POD MORANJE. Nije ni čudo što smo gdje smo sa vama kretenima nepismenim.
Najvise doniranih*
Gdje ce ko sa nasim narodom, najjaci na svijetu. Godinu dana psovanje vladti sto nisu nabavili vakcine, pa onda naprave dane otvorenih vrata i propadnu vakcine. Pa gdje su napravili po vrucini i to vikendom kad moramo malo u Neum, Trebevic ... Najjasnija slika naseg mentaliteta!
Ja jebbo usta Rasema judiiiii, svrsio usta Rasema judiiii.
Vakcine nisu ''hallal'',sadrže krmetinu.
Obzirom kako se sporo daju vakcine, pokvariće se, istećiće im rok.
Cuj najvise kupljenih??Smijesno pa svi mi gledamo,citamo vijesti i znamo koliko smo dobili donacija
ne znaš čitati jarane!
ja sam cuo da je u vakcinama bila kremetina u nekom obliku
Nažalost za mnoge kasno, a sad se kreteni busaju u prsa. Ma mrš !
Ovo nam je nasa borba dala da imamo Bakija za vladara.