Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebe pop djikane ne vadi!
Nikad dio BiH neće biti dio kurve fašističke hrvatske......džaba zasjedate
Čudo nije osvanuo u dresu Luka Modrić. Sad će ti Luigi inkvizicija preuzeti kasu, pa ti svituj stado da glasaju za HDZ i doktora za virtualne države.
DOk je SDA HDZ I SNSDa za koje nardoi glasaju TREBAĆE IM STALNA POMOĆ, ili što se kulturno kaže biće u stanje stalne potrebe, od posla, pravde, države pa do svega ostalog ! A Crkva nek im opet sugerira pred izbore ZNA SE ONA ZNA za koga će ! Ako je tebi biskupe HDZ ispred naroda i crkve znaš šta ćeš, eno ga u zagrljaju sa onima ko je otjerao katolike iz Srpske koaj to nije niakd bila niti bi mogla biti bez genocida !
crkva je imala ogroman uticaj u društvu. šteta što ga nije iskoristila na ukazivanje na lopovluke vladajućih struktura umjesto na prazno moraliziranje...
O svemu vi volite pričati, a najviše o onom što vas se ne tiče. Samo ne o pedofiliji u vlastitim redovima