{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
U Banjoj Luci promovisan prvi naučni časopis Infiniti

10.4.2012. u 15:06
34
3
U Banjoj Luci promovisan prvi naučni časopis Infiniti
34
U Kulturnom centru Banski dvor u Banjoj Luci danas je predstavljen prvi broj časopisa iz oblasti nauke, inovacija i tehnologije pod nazivom Infiniti, koji je štampan u izdanju Ministarstva nauke i tehnologije RS.

U prisustvu velikog broja zvanica iz kulturnog, političkog i javnog života Banje Luke, ali i drugih krajeva BiH, prisutnima se obratio ministar nauke i tehnologije RS Jasmin Komić.

On je naglasio kako ministarstvo na čijem je čelu prvi put izdaje ovakav časopis, a da je sve urađeno u sklopu redovnih aktivnosti promocije nauke ovog bh. entiteta.


"Osnovni cilj časopisa je da se na jednom mjestu predstave nova dostignuća i promovišu mladi ljudi koji se bave naukom i inovacijom", objasnio je Komić.

Časopis Infiniti će izlaziti četiri puta godišnje, a u njemu bi se trebale nalaziti retrospektive onoga što je urađeno na polju inovacija i nauke.


Kako je navedeno, časopis će biti distribuiran naučnim radnicima, ali i fakultetima u Banjoj Luci i Istočnom Sarajevu, jer je kompletan projekt obavljen u saradnji sa univerzitetima iz ovih gradova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: