{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Banjoj Luci počela sanacija glavne saobraćajnice

S
16.11.2018. u 16:22
3
22
U Banjoj Luci počela sanacija glavne saobraćajnice
3
Sanacija oštećenja kolovoza centralne gradske saobraćajnice na dijelu od hotela "Palas" do zgrade "Ekvator" u Banjoj Luci počela je danas, u okviru investicionionog održavanja, a procijenjena vrijednost radova iznosi 35.000 KM, rečeno je u banjalučkoj Gradskoj upravi.
Iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve navode da sanacija oštećenja kolovoza u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, na potezu od Bulevara Cara Dušana do ukrštanja sa Ulicom Marije Bursać, predviđa zamjenu habajućeg asfaltnog sloja, te sanaciju oštećenih ivičnjaka i nivelisanje postojećih šahtova.

Saobraćaj će se ovom dionicom u toku radova odvijati bez prekida, jednom kolovoznom trakom, a biće postavljena i privremena signalizacija.

U okviru investicionog održavanja gradskih asfaltnih saobraćajnica, u toku je proširenje saobraćajnice u Ulici Mlađe Ćusića u naselju Drakulić, pri kraju su radovi u ogranku Ulice Franca Šuberta prema Novom groblju u naselju Pobrđe, a nedavno je postavljen novi asfalt u dijelu Ulice Milana Brankovića u naselju Kočićev vijenac.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: