Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katastrofa. Hrvat Sam, i ovo je ljaga koja se nikada saprati nece. Sramota da je 116 nevinih ljudi moralo tudje greske platiti svojim zivotom. 11 djece, tugo. Svaki monstrum, ne ovisno o nacionalosti, koji je imao srca pucati u djete odgovarati ce kad tad, al vjerujem da im dusa nikada nece biti mirna. Vjecni im spokoj.
@Mato25 Ne lazi kamenjarski pokatoliceni servine. Ahmici su bili detaljno i dobro planiran napad na nebranjeno selo, sa ciljem da se pobije sve sto se zatekne i pocne otvoreni rat sa Bosnjacima, u nadi da cete uspjeti doci na granice dogovorene jos u Karadjordjevu. Pobiti civile vam je bio i jedini plan, naredjen od kamenjarskog srbina Bobana, i odobren od Tudjmana. Ali ste popusili od Bosanskih Gazija. I Nestacete uskoro, hvala Allahu.
@olep slažem se, Hrvat sam, ali ovo je velika sramota...ovo nisu činili pravi Hrvati, ovo su bili monstrumi, kakav to čovjek mora biti da puca u dijete...stići će ih Božija kazna kad tad, ne samo njih, već sve zločince na bilo kojoj strani!
zakljucajte komentare
nema potrebe klix za to nek se narod mal9 svađa
Zlocin nije pocinio HVO nego engleski placenici. Nijedan dokaz nema da je to pocinio hrvatski vojnik a jedan je prezivjeli svjedok!!
I taman kad pomislim da su komentatori klixa dostigli vrhunac u retardiranim komentarima na uštrb žrtava rata , uvijek se nađe neki debil da me razuvjeri!
rezultat pravosnazno presudjenog Udruzenog Zlocinackog Poduhvata zapadnih susjeda "nosilaca Europskih vrijednosti"! Pamti, opominji, sjecaj se nevino ubijenih Bosnjaka Ahmica!
Opštu mobilizaciju Alija proglasio još u aprilu 92. Odkud vam toliki civili u selu? Gdje vam je bila vojska? Pobjegli u šumu dok ne prođe frka, ko' i 28 divizija. 😁
Njaa, heljp đenocajd, sada će da cvili i cmizdri ista ona klix poturčadija, koja se inače veseli ovakvim zločinima njihove vojske a u srpskim i hrvatskim selima.
@veljko333 a sta ces ti na kliksu, djikane?
Allah im rahmetile! Ne ponovilo se vise nikada i nikome! Svih nasih nevino stradalih sugradjana se moramo sjecati s ljubavlju i pijetetom bez da se godisnjice tragedija stalno eksploatiraju u dnevnopoliticke svrhe ili siri mrznja. Svaki zlocin ima svoje ime i prezime i ne postoji kolektivna krivnja, ali treba postojati kolektivna odgovornost spram proslosti i buducnosti jer moramo graditi mostove suzivota. Sramim se onih koji su ovo zlo pocinili, ali Bozja je zadnja! Mir!
Svi koji su imali bilo koju ulogu u zlocinima bili ne bili vjernici rezervisali su kartu za pakao. Iskreno kad vidim zlocince sa vjerskim ljudima (svih vjera) pitam se gdje su iskreni vjernici nasli svoj smiraj jer u bozijim kucama nemogu
Molim dragog Alaha da podari svim zrtvama dzenet..Amin
Bože sačuvaj! Kakav samo poremećen um moraš biti da uđeš u selo i pobiješ tolike ljude! Samo pamtite braćo, ne zaboravljajte!