U tri bh. grada
0

TV1 ugostila poslovne partnere i prijatelje televizije

Sarajevo-x.com
Prva news televizija u BiH, TV1, organizovala je krajem prošle godine druženje sa sadašnjim i budućim poslovnim partnerima i prijateljima u tri grada u BiH. Cilj marketinške promocije u Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci bio je da TV1 pokaže svoju orijentaciju prema istinitom, pravovremenom i objektivnom izvještavanju iz svih gradova naše zemlje.

Kako navode iz ove televizije, prva večer u hotelu Hollywood na Ilidži upriličena je pred 250 zvanica, prijatelja i poslovnih partnera kuće, gdje je prikazan i promotivni film "Vrijeme je za televiziju", te predstavljeni programski planovi ove televizije. Gostima se obratio generalni direktor TV1, Samir Nožić, a program je vodila Emina Delić, jedno od zaštitnih lica ove TV-kuće.

U mostarskom hotelu Ero okupilo se 150 zvanica, koje su uputile pozitivne kritike, baš kao i 160 poslovnih partnera i prijatelja TV1 u Banjoj Luci u kristalnoj dvorani hotela Bosna.

TV1 se može pohvaliti da su im klijenti vodeći privredni subjekti u BiH, ali i da su u proteklom periodu pokrenuli 15 projekata - autorskih emisija.