{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tuzla: Ususret brucošima

F
24.6.2011. u 18:29
0
0
Tuzla: Ususret brucošima
0
Tuzla: Ususret brucošima
Foto: Arhiv
Menadžment Univerziteta u Tuzli na posljednjoj sjednici kolegija donio je odluku da se svim zainteresiranim kandidatima za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli, s ciljem što bolje informiranosti i u skladu s Pravilima i procedurama za upis studenata i dodatnim uputstvima za organizaciju prijemnih ispita, na raspolaganje stave e-mail adresa i informativna telefonska linija.
Predstavnici Univerziteta u Tuzli tim povodom obavještavaju sve zainteresirane da je od danas u upotrebi adresa [email protected], kao i telefonska linija Ureda za nastavu Univerziteta u Tuzli: 00387 35 300 531.

Na spomenutu adresu ili putem telefonskog upita svi zainteresirani kandidati mogu postavljati pitanja vezana za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli ili uputiti eventualne prigovore na regularnost bilo koje procedure koja se odnosi na upis i organiziranje prijemnih ispita na Univerzitetu u Tuzli.

Za rad ove adrese i postupanje po pristiglim upitima ili prigovorima nadležan je Ured za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Tuzli.

Univerzitet u Tuzli ovim putem izražava svoje uvjerenje da će, pored ranije objavljenih procedura koje su za cilj imale informiranost budućih studenata, poput održane manifestacije "Dan otvorenog Univerziteta" i distribucije "Vodiča za brucoše", na zadovoljstvo svih zainteresiranih za upis na Univerzitet u Tuzli ili javnosti usmjerene prema radu Univerziteta, napraviti iskorak kojim će biti unaprijeđena obostrana komunikacija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: