{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tuzla: Ususret brucošima

F
24.6.2011. u 18:29
0
0
Tuzla: Ususret brucošima
0
Tuzla: Ususret brucošima
Foto: Arhiv
Menadžment Univerziteta u Tuzli na posljednjoj sjednici kolegija donio je odluku da se svim zainteresiranim kandidatima za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli, s ciljem što bolje informiranosti i u skladu s Pravilima i procedurama za upis studenata i dodatnim uputstvima za organizaciju prijemnih ispita, na raspolaganje stave e-mail adresa i informativna telefonska linija.
Predstavnici Univerziteta u Tuzli tim povodom obavještavaju sve zainteresirane da je od danas u upotrebi adresa [email protected], kao i telefonska linija Ureda za nastavu Univerziteta u Tuzli: 00387 35 300 531.

Na spomenutu adresu ili putem telefonskog upita svi zainteresirani kandidati mogu postavljati pitanja vezana za upis studenata u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Tuzli ili uputiti eventualne prigovore na regularnost bilo koje procedure koja se odnosi na upis i organiziranje prijemnih ispita na Univerzitetu u Tuzli.

Za rad ove adrese i postupanje po pristiglim upitima ili prigovorima nadležan je Ured za nastavu i studentska pitanja Univerziteta u Tuzli.

Univerzitet u Tuzli ovim putem izražava svoje uvjerenje da će, pored ranije objavljenih procedura koje su za cilj imale informiranost budućih studenata, poput održane manifestacije "Dan otvorenog Univerziteta" i distribucije "Vodiča za brucoše", na zadovoljstvo svih zainteresiranih za upis na Univerzitet u Tuzli ili javnosti usmjerene prema radu Univerziteta, napraviti iskorak kojim će biti unaprijeđena obostrana komunikacija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: