{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tuzla: Objavljen konkurs za prijem u studentske domove

F
24.8.2012. u 16:07
0
1
Tuzla: Objavljen konkurs za prijem u studentske domove
0
Tuzla: Objavljen konkurs za prijem u studentske domove
Tuzla
Univerzitet u Tuzli danas je objavio Konkurs za prijem redovnih studenata u studentske domove Studentskog centra Univerziteta u Tuzli u akademskoj 2012./2013. godini.
Ove godine u studentske domove će biti primljeno 553 studenata fakulteta/Akademije Univerziteta u Tuzli, na smještaj i ishranu, od čega 539 studenata državljana Bosne i Hercegovine i 14 studenata stranih državljana, javio je Tuzlanski info portal (TIP).

Pravo smještaja u studentske domove Studentskog centra imaju redovni studenti fakulteta/Akademije Univerziteta u Tuzli koji ispunjavaju uslove da su u akademskoj 2012./2013. godini prvi put upisali prvu, odnosno narednu godinu studija i da je mjesto prebivališta, odnosno boravišta studenta udaljeno od Tuzle više od 30 km.

Rangiranje kandidata obavit će Komisija za prijem studenata u studentske domove na osnovu utvrđenih kriterija i zbrajanja ukupnog broja bodova dobivenih iz dostavljenih dokumenata koji se traže ovim konkursom.

Studenti koji zadovolje uslove kriterija i ostvare pravo na smještaj u studentske domove obavezni su koristiti usluge doma počev od 15. septembra tekuće godine do 15. jula naredne godine, odnosno dužni su u cjelosti izmiriti svoje obaveze za naznačeni period.

Prijave na konkurs s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku od 15 dana od dana njegovog objavljivanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: