Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije mi primaju migrante Izdaju im razne varijante Po dušeku 10 je evrića Tuki njiha boli za Šukija Fazlića Šta ja ovo pričam boli njiha kara Sve dok bude bilo IOM para......
sve u voz i za sarajevo, iz sarajevo na aerodrom, platit im kartu, dat po 100 eura im u padže i šalji nazad sve odakle je koji reko da je. ko ima bolje rješenje nek ih preuzme slobodno.
SDA tajkuni su fiktivno otvorili azile za pse lutalice i za tu namjenu su pokupili donacije od EU fondova pa su pse izgladnili i pobili i tako rijesili to pitanje, sto se isti stil i sistem sa privatnim smjestajima za migrante moze predvid jer pare ne smiju izmaci daleko.
Istrazite prvo legalnost migranata za pocetak.