Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir i Osmica pustili niz vodu Selmu. Naivan si Selmo. Dođe ti glave i Rizvo i Omar i Dugi i Fikro i svi koji su te tapšali po ramenima a svoje interese zadovoljavali.
Naravno, samo su ga iskoristili, to je unaprijed ispisana sudbina svakog ko uđe u SDA, tu su da posluže svrsi, on svojoj već jeste.
Baš me čudi da neki SDA-ovski pipak radi nešto nezakonito...
Selmo? Ma dajj .. nema šanse😂
Kažu ne može se dobit posao džaba radite jer je to SDA Selmo obećao nekoj firmi
A jesu navalili na Selmu, neznaju odustat
Imamo li bar jednog funkcionera da nije korumpiran???
Ima simbolike, na današnji dan podignuti optužnicu protiv ministra bošnjaka i ne, nije moglo čekati do sutra. Sretan ti rodjendan domovino!
Pojedose zeleni buducnost djeci.
Nma šta mi smo država s naj više sudski procesuiranih ministara koji i dan danas normalno rade i hapaju a sudski proces traje li traje.
Nemojte bolan jadna covjeka, ne bi on to nikad 😁
Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, al posteno dokazati, tj suditi..
nastranu selmo on je svakako njihov jna,ali stvarno jee tuzilastvo prevrsilo svaku mjeru dodik,covic,stevandic,bozo ljubic,savkovic,djukic,djakovic novinar..........i ostali na slobodu jeste li vi sigurni da je tadicka smijenjena
opet je ugrozen bosnjacki nacionalni interes,dal kavazovic opet abdest uzima
Maaa nee, imal iko da stane u odbranu ove SDA postenjacine. Pa ko je do sad iz SDA kraoo, ma hajte molim vas...
Ciko ciko vazda
Ciko ciko vazda
Hocel ovo tuzilastvo pocet radit napokon?