Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zamjerite joj, nestalo hurmi pa joj opao secer
Dobro su se ona dvojica isplakala na zidu plača.. sad je dzaba bilo sta pisati. Ako oni podrzavaju takve a upravo njihov narod nema nikakva prava zar tu treba nesto komentarisati.. mnogo je zla prema ovoj zemlji usmjereno.
Gledajuci ove komentare, stvarno smo razmazeni :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj da joj pojasne.Da ponovimo, poručuju vam židovi da nije u redu da muslimani biraju predstavnike ostalih, uključujući i židove, jer tako izabrani predstavnici nemaju legitimitet da predstavljaju židove. Tuka debela i dalje bleji, i dalje joj ništa nije jasno.
bošnje zaratile i protiv izraela, tj. amerike. 🤣
Mi Bosnjaci tj Bosanci vise volimo Ameriku nego i Hrvatska i Srbija !
Treba vas sve, definitivno marširati, lopovi
rekla im "de marš"
Vidi Bisere SDA tenka hahahahaha prčili Ata ovo još
E sad ćeš ti demarsom sigurno promijeniti politiku Izraela. Kasnite, uvijek kasnite..Trebalo je ranije lobirati u Izraelu. To su uradili Čović i Dodik.
E moja Bisera i tvoje hurme. Da li se ikada zapitas sta si sve uradila ovoj zemlji a nisi morala?
I ambasador se procesao , između nogu.
Napravite crnu temu za stranicu da nam ne ubija vid ova bjelina dok citamo!!!
Pa ima i ljepsih krava od ove
The Muppet Show ,miss piggy
Burbon hebo te tvoj komentar. Ti se zahebavas a njima nije dosta sto ubijaju narod na Palestinskoj zemlji vec hoce da i nas tako stjeraju
Jezuk, odnosno vokabular saopštenja izraelske ambasade je kao da im je u pero diktirao niko drugi do legitimni Čović!
To je i tvoja krivica sto oni tako mišljenje imaju
Ovo što je, kobajagi, objavila ambasada Izraela u Tirani, zapravo je pisao Čović lično.
BH nema diplomatiju. Svako radi šta hoće, i na svoju ruku. Sa kim je usaglasila taj demarš? Da li se konsultovala sa Predsjedavajućim Savjeta ministara ili članovima Predsjedništva. Ili sa Bakirom?