Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno su počeli raditi svoj posao.
Ejjj jel i ona ono spada u ove sto su odbili Lavrova primiti u BiH pa sada mu pada pred noge?
Biće kako Bisera kaže.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego Biso, dje ti je šubara na glavi? Ee a znala si se umotati ko burek sa sirom u Islamabadu.
BiH podržava integritet i suverenitet Rusije.
bilo je neke hemije izmedju njih
Rusi mogu biti svaciji prijatelji ako imaju interesa boli njih za srbe hrvate ili bosnjake svi su im isti gledaju svoj interes tako i BiH treba da gleda svoj
ONA TAMO ZASTUPA samo interese bošnjaka - dakle 1/3. BEJHA...........
a SUVERENITET .... naravno da ne .... ali sa rusima treba komunicirati i govoriti im pravu istinu ma sta oni mislili i poduzimali jer svako postuje hrabre a ne kukavice ... pokazati im da nece ostvariti ciljeve ovdje --ekonomija DA ali podanistvo NE
Ja je vjerujem Rusima. Nemam dokaza da su lazljivci ali jednostavno ne vjerujem. Sa svima razgovarati ali uvijek znati da je naš najveći prijatelj Amerika.
Amerika i sejtan, to su bosnji najbolji prijatelji
BIH JE OKUPIRANA ZEMLJA, NE PROTEKTORAT! VELIKA RAZLIKA. SAMO STO JE 76% BIH KRIM, TO ZNACI, ISTRIJEBI DOMICIJELNU BOSNJANSKU POPULACIJU, A ONDA PROGLASI REFERENDUM I PRIKLJUCI GENOCID I UZP SRBIJI I HRVATSKOJ!
Zasto se dozvoljavaju ambasade izvan Sarajeva? Zasto se Predsjednistvo s tim slozilo? Neprijatelja treba drzati na oku! Osim toga, u multikulturalnom Sarajevu bi vidio da nije cijela Bosna onakva kakvom je genocidasi predstavljaju!
samo bez rata, nemojte dijeliti ili dijelite na tri dijela, neka rusija dođe li ne dođe, neka turska dođe ili ne dođe, neka se dijelovi spoje sa hrvatskom i ili srbijom, rusijom ili turskom ili neka se ne spoje. od nas ne ovisi ništa, ovo je samo odnos istoka i zapada i zato kad već nema mira i pameti barem rata među bosancima ne smije biti.
Za mene je Komšić završio karijeru kad je odbio da se sastane sa Lavrovom. To je bio čist populizam na nivou mahale Sedrenik. Na kraju krajeva i on je u fotelji od 1996. I ja sam bio u ARBiH, proveo cijeli rat u Sarajevu ali fotelje očima nisam vidio...
Lijepo rečeno i prijateljski. Uvijek smo otvoreni za razgovore ali razgradnju BiH ne damo.
Rusija vodi politiku da ne oslabi Srbiju kao vojnopolitički subjekt u regionu. Znači moraš dobro staviti ruku u džep kao što su 1908 Austrijanci napravili kad su izvršili aneksiju BiH. To je isto Srbija željela samo nije mogla platiti.
Nisam simpatizer SDA, ali za ovo mogu reći: BRAVO BISERA, TAKO TREBA RADITI
dzavo ih ruco BAS SU SUPER PAR