Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jedini bosnjaci prijete ohr silom
Kako, gdje, kada? Vidim da se mashalla napravilo profila da se bodre ovakvi stavovi? Gdje, kad? Reci.
Odakle njoj pravo da piše na memorandumu državnog ministarstva, a iznosi svoje privatno ili stranačko mišljenje? Ova država je propala, svako radi šta hoće sa državnim resursima. Treba ovde prinudna uprava.
Za Jevreje nema zime. Nema ni za Rome. Manjina u državi prijeti raspadom države, njenim cijepanjem. Ako im se udovolji, opet im je namjera da rasture državu, samo 'legitimnija' koju papir trpi. Manjina hoće da vlada pod krinkom ugroženosti.
Po Zavnobihu Bosna i Srpska i Muslimanska i Hrvatska po Dejtonu Bošnjačka Stpska i Hrvatska treba implementirat i presudu Sejdić Finci iLjubić i uvažit građane sve u miru dogovoreno lagano da svima bude ugodno sportski idu izbori pametno biraj
Kako Bošnjo voli Rome i Jevreje to je čudo jedno.
Pa Biseri matinJevrejka
Imal itko drugi da nas predstavlja u svijetu?
Hurmeta
I ti si sad našla ped izbore da se boriš za Rome,Jevreje i ostale.Jadan onaj za koga se ti boriš.. Kad budeš išla u šoping nemoj zaboravit da povedeš nosaće kesa(,htjeo sam reć tjelohranitelje) i vozaća i bogati idi sa državnim autom -poskupilo gorivo-!!!!
Koje obmane od parnog valjka.
Je li neko stvarno vjeruje da se SDA bori za prava manjina?
Bisa ja Romima ima jedino zajednicko Gucci i Armani torbice. Samo su njene original, a narod joj kupio.
House of Peoples... Hahaha...
Demokratske vrijednosti nisu precizno definiran pojam. Ustav to je. . Njoj je demokratska vrijednost da njezin narod diskriminira drugi narod. Pozovi se na ustav, ne bacaj sažvakane floskule.
Ti ako i seen dobiješ dobro je.
Bravo Bisera,nema prolaza za fasisticko-aparhejdski smrad.To je odbrana civilizacije
No paseran za fašizam
Bravo
Potpisivanjem Vasingtonskog sporazuma,sve je dogovoreno.