{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Turistički potencijali Tuzlanskog kantona na sajmovima u Holandiji i Češkoj

S
9.1.2008. u 13:10
0
0
Turistički potencijali Tuzlanskog kantona na sajmovima u Holandiji i Češkoj
0
Turistički potencijali Tuzlanskog kantona na sajmovima u Holandiji i Češkoj
Turistički potencijali Tuzlanskog kantona ovih dana će biti predstavljeni na sajmovima u Holandiji i Češkoj Republici.
Turistička zajednica TK u saradnji sa Turističkim udruženjem BiH na međunarodnom sajmu Vakantiebeurs u Utrechtu u Holandiji koji se održava od 8. do 13. januara 2008. godine učestvuje tradicionalno i promoviše turističke destinacije i proizvode ovoga podneblja.

U saradnji sa Općinom Gradačac Turistička zajednica TK-a učestvuje na sajmu u Brnu, Republika Češka na kome se poromoviraju sve sfere modernog života sa vodećim manifestacijama u Centralnoj Evropi koji posjeti više od 1,1 milion ljudi. Sajam u Brnu se održava od 10. do 13. januara 2008. godine.

"Strateško opredjeljenje Turističke zajednice TK-a je da se turistički potencijali ovog područja promoviraju na što više sajmova sa osnovnim ciljem da objasnimo potencijalnim turistima zašto trebaju posjetiti Tuzlanski kanton i šta im mi možemo ponuditi što nema niko", kaže ovim povodom mr. Almazaga Ćatović, direktor Turističke zajednice TK.

Na sajamskim štandovima u Utrechtu i Brnu će biti predstavljeno turističko blago Tuzle i Tuzlanskog kantona uz podjelu propagandnog materijala, multimedijalnu prezentaciju turističkih destinacija i projekcije prigodnih filmova.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: