Prekinuta sjednica
348

Tučnjava u Skupštini Srbije, lider Dveri Boško Obradović izazvao incident

D. Be.
U Skupštini Srbije danas je došlo do incidenta kada je na sjednicu upao jedan od lidera opozicije i Dvera Boško Obradović sa transparentom "Milo lopove, ne damo ti svetinje", na šta je reagovao poslanik SNS-a Aleksandar Martinović.

Tada je došlo do naguravanja i tučnjave poslanika koju je izazvao Boško Obradović, a predsjednica Skupštine Maja Gojković prekinula je sjednicu.

Obradović je potom izbačen sa sjednice.

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala je poslanike da ne reaguju na provokacije lidera Dveri Boška Obradovića i dodala da to nije u interesu bilo koga iz Crne Gore.

"Ko zna čije naloge oni moraju ovdje da sprovode i prave cirkus i što smo gledali u parlamentima u našem okruženju", rekla je Maja Gojković, prenosi Kurir.

Noseći transparente "Vučić i Milo - braća blizanci" i "Srbijo, zašto ćutiš?", Obradović i Kostić su stali za govornicu parlamenta i upitali poslanike vladajuće koalicije zašto ne reaguju na usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti u Crnoj Gori i hapšenje poslanika Demokratskog fronta, javlja TV N1 Srbija.