Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica, grad koji je ekspanziju doživio u jugi. Nacionalisti je opet vratili na nivo kasabe.
Ekspanziju Zenica je dozivjela sa rahmetli gradonacelnikom Husejnom Smajlovic. Dovoljno je pogledati Zenicu prije njega i Zenicu za vrijeme njegove duge vlasti. Nije tesko procitati sta je sve covjek taj izgradio.Pitanje je kada cemo imati ponovo jednu takvu ljudsku velicinu. Neka mu je vjecni rahmet.
nazalost ovo se pretvorilo u "sviranje quurcu" nekada je ovo bio dogadzaj ..ali bolje nismo ni zasluzili sa 95% stanovnistva u jednoj drzavi koji su skloni kriminalu ...i ovo sto imamo je extra...sreca samo nasa geografski polozaj blizina EU , ukrao gorivo iz firme za odlazak na vikendicu za koju nema dozvolu ni projekte gdje krade sumu i vodu , zavrno u firmi neke pare za meso ili preko nekog poticaja i sjedne za sto i kritikuje politicare i zaziva pravdu :D otprilike 90% stanovnistva
bravo momcino neko te odgaja na pravim vrijednostima...svaka cast
gooUser838219101 Čestitaj ti Božiće a stidi se Bajrama i Ramazana , ako se ne posti može se bar iole poštovati tuđi ili lični vjerski sveti mjesec /praznik. Nije ni čudo što nas pripadnici drugih vjera ismijavaju i sprdaju , tačno smo ko cuke fujjj.
Jadovi.Muzika,jelo i pice na Ramazan.Sramite se.Nikakvu ekspanziju nije Zenica dozivjela u Yugi nego su im slozili najotrovnije metalske industrije da se oni truju
E to si u pravu. Čelika su proizveli da Zenica treba da izgleda ko Berlin prije se može reći da je pokradena i ojađena za milijarde maraka i to njemačkih
usput da dodam, djevojka na slici je katolkinja pa je pitajte da li je ugrozena. Divna djevojka koja voli BiH, Zenicu i Celik prije svega.
Komunjarsko paganska ostavština,budnice i majski krijesovi
Divan video, hvala Klix. 🙂
Ipak od ovoga se trebalo suzdržati još ovu godinu , ramazan je , nije lijepo da se javno časte jelom i pićem.Koliko pročita u tekstu bilo je i "muslimana" u ovoj paradi.
Ja, i?
Pa nek je, post je zasebna stvar i bit ce pitani oni kod Allaha za svoje grijehe. A nisu svi ni muslimani. Ovo je zenicks tradicija, nije ovo islamska drzava pa da gdje vladaju pravila da ne smijem konzumirati u Ramazanu, sram te bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeničanin sam, i ponosan sam, iako je nažalost točno da većina seljaka koji se danas smatraju gradskim Zenićanima, ovo ne cijene ili štoviše ovo zovu nepotrebnim jer nije vjerski ili što ti ja znam šta već. Daj Bože da ovo opet bude našlo porast i poštovanje u narodu
Svaka čast ZENICO 🌟🌟🌟
Gledaj samo koliko bolesnih komemtara ovdje…sve go psihopata ustao i komemtarise …sve sto je lijepo popljuvase ….stoka
Primitivna i nepotrebna ostavština iz prošlih vremena.
Nermin Nikšić, stari borac za pravo radnika i SDP-e, će se priključiti radnicima...pošto je lijepo vrijeme a najavljuju kišu...samo da uzore 🚜 još onu njivu na Boračkom jezeru.
Nije duvacki,vec puhacki,hebo vas v.ah