Nakon napada Dodika
117

Trivić stala u odbranu Vukanovića: Oboje želimo srušiti Dodika da bismo spasili RS

A. L.
Jelena Trivić i Nebojša Vukanović (Foto: Facebook)
Jelena Trivić i Nebojša Vukanović (Foto: Facebook)
Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić stala je večeras u odbranu Nebojše Vukanovića kojeg je Milorad Dodik optužio da sarađuje sa SDA i strancima.
Napad Dodika na Vukanovića nazvala je otrcanim, izlizanim, ali opasnim činom.

"Ovo jeste već viđena matrica kojom vlast svakog ko nije njihov istomišljenik proglašava državnim neprijateljem, ali je stavljanje po ko zna koji put mete na leđa političkim protivnicima. Na svojoj koži sam to osjetila, po istoj oprobanoj matrici, kada su me lažno optužili za dobijanje 10 miliona američkih dolara, takođe za navodno rušenje Republike Srpske", kazala je.

Potvrdila je i da ona i Vukanović žele politički srušiti Dodika, "ali to nije nikakvo rušenje Republike Srpske, već naprotiv – to bi bio prvi korak koji bi značio spas za Republiku Srpsku".

"Iako izlizana matrica optužbi za saradnju sa SAD, Njemačkom, i s kim sve ne, ovakva praksa postaje nepodnošljiva za politički život i fizički opstanak ljudi koji se bore protiv režima. Ali treba da znaju da mi nećemo stati. Koliko god da nas ima, a ima nas dovoljno, suprotstavićemo se do posljednjeg atoma snage. Jer mi ne branimo bogatstvo, nego narod kojeg je Dodik zgazio. Sa tog puta nema skretanja i nema odustajanja. Podrška Vukanoviću i svim hrabrim ljudima koji su stali na put ovom ludilu!", napisala je Trivić.