Predsjednica NF-a
34

Trivić reagovala na bacanje bombe ispred kuće njenog odbornika Bujinovića

A. Ku.
Foto: (Facebook/InfoBijeljina)
Foto: (Facebook/InfoBijeljina)
Nakon što je ispred kuće odbornika Narodnog fronta (NF) Milana Bujinovića u Bijeljini bačena eksplozivna naprava oglasila se i predsjednica ove stranke Jelena Trivić, koja je pozvala nadležne organe da istraže ovaj događaj.
Eksplozivna naprava, srećom, nije eksplodirala, a njenom bacanju je prethodila pucnjava.

"Strašno je što je ispred kuće Milana Bujinovića, odbornika Narodnog fronta, pronađena neeksplodirana bomba. Sreća je da u ovom užasnom događaju, bačena bomba nije eksplodirala i da niko nije povrijeđen. Rješavanje bilo kakvih sporova oružjem je neprihvatljivo i za najoštriju osudu", rekla je Trivić.

Dodala je da je neophodna brža reakcija nadležnih.

"Pozivam nadležne organe da ispitaju sve okolnosti pod kojima se ovo desilo. Najoštrije osuđujem ovaj čin i apelujem da se preduzmu sve mjere u cilju oduzimanja oružja svima onima koji su spremni ugroziti nečije živote. Još jednom apelujem na nadležne organe da do kraja rasvijetle ovaj slučaj i privedu licu pravde one koji su ovo uradili", zaključila je Trivić.

Ovo nije prvi put da je napadnut odbornik iz Narodnog fronta. Krajem prošle godine brutalno je pretučen član Glavnog odbora ove stranke u Zvorniku Vladimir Ilić, koji je ujedno i urednik portala "Bolji Zvornik". Međutim, nezvanične informacije RTRS-a tvrde da je do incidenta ispred kuće Bujinovića došlo zbog svađe njegovog sina i grupe muškaraca.