nezadovoljni dns-ovci
1

Trivić poslala poruku Nešiću i pozvala policiju da spriječi okupljanje njegovih pristalica

A. Ku.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Nakon što je Željko Dubravac napustio DNS i pristupio Narodnom frontu Jelene Trivić najavljeno je protestno okupljanje nezadovoljnih DNS-ovaca ispred njegove kuće 22. aprila.

Ovu informaciju je na Facebook profilu objavila predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić te je uputila javni poziv MUP-u Republike Srpske da, kako je navela, spriječi Nenada Nešića u suludim namjerama.

“Ako policija kojoj je prijavljena namjera okupljanja pristalica Nenada Nešića pred kućom Željka Dubravca, zakazana na društvenim mrežama za 22. 04. u 15:00 sti, ne ponudi jasne bezbjednosne garancije i spriječi planirano okupljanje, onda nama u Narodnom frontu ne predstoji ništa drugo nego da branimo iskonsku slobodu i pravo svakoga čovjeka na politički stav i opredjeljenje, te da se okupimo na cijelodnevnmo druženju kod našeg saborca, kolege i prijatelja braneći tu slobodu”, navela je Trivić.

Dodala je da je policija po zakonu dužna da spriječi javno okupljanje na privatnom posjedu.

“Ukoliko to ne učine, primorani smo da se samoorganizujemo i zaštitimo njega i njegovu porodicu i od najmanje neprijatnosti”, zaključuje Trivić.