{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tribina: Kuda ide BiH?

F
2.12.2007. u 14:40
0
0
Tribina: Kuda ide BiH?
0
Tribina: Kuda ide BiH?
Srebrenica
Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, i Slobodan Popović, kandidat za predsjednika Republike Srpske održali su danas u Srebrenici javnu tribinu „Kuda ide Bosna i Hercegovina“.
"Nakon vještački izazvane krize, pokazalo se da nama još treba i OHR i visoki predstavnik i Bonska ovlaštenja, sve dotle dok narod svojim glasovima ne dovede političare u priliku da ne mogu raditi šta im padne napamet. Mislim da smo ušli u jednu mirniju fazu i napravili smo jedan korak naprijed ka evropskim integracijama, nakon kojeg više nema povratka. Ostaje da se vidi kako će novi poslovnik o radu funkcionisati u praksi. Poznavajući nas, bojim se da opet neko ne pronađe neku "fintu" zbog koje će se problem ponovo vratiti na početak, što ne bi bilo dobro", rekao je Popović.

O tome kuda ide BiH, Željko Komšić je istakao da to zavisi od Bosanaca i Hercegovaca.

"Hvala bogu da imamo demokratske izbore i svaka vlast koja je izabrana, ima legitimitet naroda koji je glasao za nju. Dakle, uvijek o nama zavisi kuda ide BiH. Mi građani sami biramo kuda ide BiH", rekao je Komšić na javnoj tribini u Srebrenici.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: