BiH
0

Treći brak za Drew Barrymore

Klix.ba
27-godišnja <b>Drew Barrymore</b>, koja je nedavno završila snimanje filma <i>Charlies Angels 2</i>, se po svojim brakovima ne može mjeriti ni sa Jennifer Lopez. Kako kažu prijatelji ove glumice, Drew je po treći put zaručena, i to sa <b>Fabriziom Morettijem</b>, bubnjarom trash-rock grupe <b>The Strokes</b>. Njih dvoje su se upoznali na koncertu Strokesa u aprilu ove godine. Barrymore i Moretti se navodno namjeravaju vjenčati u vili <b>Georga Clooneya</b> u Italiji.

Ovo će biti treći brak za Drew, koja iza sebe ima burnu prošlost. Nekad je bila divlje dijete Hollywooda. Kad se prvi put pojavila u filmu, bila je slatka i nevina djevojčica iz E.T.-a. U 12-oj godini je već bila ovisna o kokainu, a tinejdžerske godine je provela kao pobunjenik – pozirala je za Playboy i skidala se u filmovima.

Prvi put se udala za konobara Jeremya Thomasa 1994. godine nakon veze od 6 sedmica. Taj brak je trajao samo 19 dana. 2000. godine se Drew udala za američkog komičara i glumca Toma Greena, od kojeg se razvela nakon samo 5 mjeseci.

drewsmiles.com