BiH
0

Travnički rektor dobio prijeteće pismo

FENA
Predsjednik Upravnog odbora Sveučilišta "Apeiron" u Travniku prijavio je jučer MUP-u Srednjobosanske županije da je rektor tog sveučilišta N. G. dobio prijeteće pismo, priopćeno je iz MUP-a te županije.

Nakon toga slučaj su preuzeli istražitelji Sektora kriminalističke policije MUP-a te županije, a istraga je u tijeku.

Policijskoj stanici Vitez jučer je prijavljeno da se u ulici Branilaca Starog Viteza dogodila prometna nezgoda u kojoj je vozač Željko K., rođen 1988. godine iz Viteza, upravljajući vozilom marke "BMW", registarskih oznaka 477-E-udario u benzinsku crpku "Čago Benz" u Starom Vitezu.

Tom prilikom vozač Željko K. zadobio je teže tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Novoj Biloj prevezen je u CUM "Koševo" u Sarajevu. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku.

U protekla 24 sata na području SBŽ-a prijavljena su 3 kaznenih djela, evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira u kojima su 4 osobe ozlijeđene. Također, dogodilo se 5 prometnih nezgoda s manjom materijalnom štetom u kojima su 2 osobe ozlijeđene, a iz prometa su isključena 4 vozila i 2 vozača.