GRAS-ov doprinos za Dan Sarajeva
2

Tramvajski prijevoz besplatan 6. aprila

Klix.ba
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U povodu obilježavanja 6. aprila, Dana grada Sarajeva, GRAS će biti aktivan učesnik u organizaciji obilježavanja ovog značajnog datuma kroz niz manifestacija koje će biti upriličene na taj dan.

Za sve korisnike GRAS-a osiguran je besplatan prijevoz tramvajem u toku cijelog dana 6. aprila. U organizaciji Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu u jednom od tramvaja bit će priređena pozorišna predstava pod nazivom "Kad bi ovo bila predstava" koja će biti izvedena nekoliko puta u toku dana.

Za oko 600 učenika osnovnih i srednjih škola, učesnika programa centralne manifestacije osiguran je prijevoz od njihovih škola do mjesta održavanja manifestacije.

Za potrebe generalne probe, u nedjelju 1. aprila, za sve učenike, učesnike programa bio je osiguran prijevoz od škole do Narodnog pozorišta.

"Za nas je to bila neka vrsta generalne probe kada je u pitanju ova vrsta organizacije za koju smo dobili najviše ocjene kako od škola, nastavnog osoblja, učenika, njihovih roditelja, tako i od organizatora manifestacije, Grada Sarajeva", saopćili su iz GRAS-a.