Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Bravo majstore, samo pisaj po sirotinji.u francuskoj zapalise pariz zbog poreza na gorivo(od kojeg su odustali).kod nas ovako kradu na veliko, raja se pocne buniti,dodik kaze hocu zastavu u predsjednistvu ili neka slicna glupost,raja se pocne prepucavati a oni mazijaju i uvode akcize. Kako smo mi samo glup narod da ne povjerujes.i da,narod je kriv jer glasa za iste. Ugodna vam noc
Ne vjerujem da im je inventar i tehnika bolja od naših, 40 godina min. Ali snob mora sjediti ti u kolima od 90 hiljada. Balvan direktor.
Ma to je nabavka za kraći petriod,brzo će ona biti rashodovanai ide na licitaciju naravno naštimanu za poznatog kupca.
I ja bi majstore, do skoro sam se grozio na ovakve stvari, a onda sam skontao nesto...mislite da ce mu doci sad neka inspekcija da provjere ovo? malo morgen...samo je jednu stvar zeznuo, ja bi uzeo Audija A8 od 200.000KM...
Kakav superb, toplani treba škoda 100MB, ona grije i nizbrdo!!!
Kakac superb, toplani treba škoda 100MB, ona grije i nizbrdo!!!
normalno da je potrebno da se guzica voza
Ma pisaj po sirotinji
Sve dok plaćaju porez neka kupuju sto skuplje
treba to zapaliti
Tako to rade direktori.Predpostavljam da je pare skupio stednjom.Kako?Pa radnicima uskratis regres,prevoz,topli obrok,a nocne i praznike svedes na minimum.Bas me interesuje reakcija djikana iz B.L.!!
Pametni trose nase pare dok mi pametujemo po portalima, narod je drzava ali samo kada reaguje.....
Pišaj po sirotinji
Eh eto šta nam rade
Poput VIK-a, mreža truhla, puca na sve strane, ali ulaganje ni po ž. Plate i ostala primanja, kao o vozni park na nivou.
Šta bi im falilo da su kupili npr. Passata 2007 godina za 10.000 KM? #samopitam