Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam navijač Želje ali svima njima "kapa dole" zbog ove akcije.Kad utihne navijanje mi smo ipak samo obični ljudi sa svim našim manama ali i vrlinama. Mirzi vječni rahmet.
Kad covjek na FB stavi sliku s pistoljem , treba da ubije nekog da bi ga priveli. I onda kazu "Ostajte ovdje , sunce tudjeg neba.." Fuuuuj Rahmet ti dusi Mirza!
Nikad nisam ni slutio da cu imati potrebu da pisem ovako niti sam taj tip,ali kao sto svi znamo jucer se desilo to sto se desilo.Kao i svaki dan obavljao sam svoje obaveze i dolazim kuci kontam odoh leci malo,budim se imam sta vidjeti imam sta cuti,knedla u grlu i od tog trenutka pa evo sve do sad nisam prestao razmisljati o tome.JESU LI NAS MAJKE RADJALE DA GINEMO RADI NAVIJANJA.Status koji procitah sinoc od strane momka koji je 2010 zboden u vrat od strane navijaca Zeljeznicara,borili su mu se za zivot bio je u teskom stanju sta da je i on nedo bog podlegao!? Radi navijanja? Hvala bogu nije,ali ovo jucer je dno dna,Sam sam dio te tkzv navijacke scene ali sam na suprtonoj strani mada kada se ovo desi imam misljenje da nisu bitne ni strane ni klub ni tribina mi smo jedan grad,i ovo nam ne treba.Da gubimo mladost da neki T.I uopste bude tu gdje je bio a ko je imalo upucen zna cime se sve bavio i na kakvim drogama,Dva momka u nesto jace od godinu su preselila mucki ubijena od osoba koje su sve samo ne normalne.Sta je sljedece,ko je sljedeci i zbog kojeg glupog razloga je sljedeci... Nikad glupi bosnjo nece izvuci pouku iz neceg ne ne mafija na tribinama revloverasi narkomani,sam sam dio svega toga pisem jer gledam to sve iz dana u dan.Gubi sve smisao!Ako smo dosli do stanja da se svadje nesuglasice rasprave rjesavaju ubistvima mi trebamo dobro da se zapitamo ali dobro.Sve pocne od engleskih filmova (o huliganima)ali tamo nema NOZEVA NI PISTOLJA a mi smo daleko od engleza i ovo nema veze za navijanjem ni ovo sinoc sto se desilo ovo je bio prenos od narkomana koji nema grama mozga kojem je isti droga pojela,a svako to dijete sto se lozi na te filmove o huliganima se moglo naci u istom tom udruzenju i biti zrtva.Jer kako je doticni Z.A na konferenciji za medije porucio da su vrata za sve otvorenai to su doticni portali stavili na naslove.. Ne zaboravimo da je dan prije na tribini na kojoj se nalazi udruzenje pronadjena bomba i u svim medijima to bude,i svi osudjuju svi se ibrete,a nasa policija ne moze zbrojit 2+2.Mafija narkomani revolverasi klosari ce biti na tribinama htjeli mi to ili ne.Ponavljam opet glupi bosnjo i „parola dok mene ne diraju dobro je“ ce zaboravit ovo,doticni T.I ce izaci nakon dva-tri mjeseca,a zbog toga ovo ce se nazalost kad tad ponoviti Pala je mrtva glava niko od nas jos toga nije svijestan ali jesu njegovi bliznji kojima ovim putem zelim da porucim sabur i iskreno saucesce. SARAJEVO JE SVE SAMO NE SIGURAN GRAD!
čovjek poginuo za želju,da mu alah dragi podari dženet a porodici sabur
Manijaci udruzite se istjerajte zlo sa Juzne tribine
Otkud narkoman sa pištoljem medju iskrenim, zrelim navijačima Želje? Kako je ovaj narkoman ušao sa pištoljem u Željin stadion? Serem se na direktore i upravu Želje, lično, tužio bih upravu za ovo ubistvo.
da si ikad otisao kupiti karte ili nesto slicno vezano za utakmice od Mirze i momaka koji to rade u udruzenju znao bi kako uci i gdje
Dok za ovakva nedjela ne bude zakonski zagarantovano 40 godina zatvora stanje se nece promjeniti. Svako zna sta treba uraditi,mijenjti krivicni zakon koji ovakav kakav je danas prosto stimulise ovakve zlocince.Zasto se to ne uradi zdravorazumskog objasnjenja nema.
Za ovakva nedjela treba da ide smrtna kazna. zivot za zivot. Ne bi bilo ovoga vise.
tuga velika momak od 2008 nije propustio gostovanje i ubije ga nakav kreten koji guta 30 tramala,kakva kafana u udruženju šta vam je ,mirza da ti dragi alah da dženet a majci i sestri sabura.....uvijek ćeš biti u srcima manijaka kao pozitiva
ma ko god pištolj objavi na fejsbuk treba ga uhapsiti,nekome sijati strah,diler narkoman,država je kriva što je uopšte na slobodi,treba da ćisti miljacku a ne da ubija djecu
hapsi bagru: https://www.facebook.com/vedad.visnjic
Nek' ti je vječni rahmet Mirza. Da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet i smiluje ti se ... Šta se desi sa onakvim gradom, narodom i državom ... Sabur porodici
da li će se iko zapita it što ste i ko ste...na što liči ta ko bajagi država
zapitati
Novac bi trebali donirati svi koji imaju mogucnost, bez obzira kojoj navijackoj skupini pripadaju. RIP Mirza :(
Kad bi bijes covjeka mogao prouzrokovati bol pojedincu prema kojem se ispoljava bez da ga isti udara..Mislim da bi se onaj nemam bas adekvatne rijeci da ga opisem,prevrtao od boli..Ne bi vise imao onaj lazni osmijeh na licu..Vec bi jecao,kao sto jeca ovaj narod..Prokletnik! Njega covjek samo zaliti moze. Mirzi zelim najljepse dzennetske odaje,ispunjene vjecitom svjetloscu.
Yebo ti državu gdje mlad život ne vrijedi pišljivog dinara. Da ti Allah podari vječni rahmet!
Ma ne vrijedi vise nigdje !
Hvala svima koji su dali svoj dopronos. Mirza R.I.P