{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tinejdžerka Selma Musić direktorica BH Pošte

F
28.5.2007. u 16:03
0
0
Tinejdžerka Selma Musić direktorica BH Pošte
0
Tinejdžerka Selma Musić direktorica BH Pošte
Manifestacija "Tinejdžer jedan dan direktor značajnog državnog preduzeća" čiji je pokrovitelj Vlada FBiH, a inicijator nevladina organizacija "Djeca stubovi svijeta", realizirana je danas i u JP "BH Pošta" d.o.o. Sarajevo.
Generalnog direktora ove kompanije Mensuda Bašića na jedan je dan zamijenila Selma Musić, učenica trećeg razreda Bošnjačke gimnazije u Sarajevu. Cilj projekta je da tinejdžeri spoznaju kako izgleda jedan radni dan direktora, da osjete kako firma funkcionira te da pomogne mladima u njihovom odabiru budućeg poziva.

Selma Musić je kazala kako nije nimalo lako biti generalni direktor zbog mnoštva informacija koje je dobila za kratko vrijeme, obima posla i manjka slobodnog vremena ali da je za vrijeme "mandata" imala podršku direktora Bašića koji nije žalio vremena, truda i strpljenja da joj za kratko vrijeme predoči način na koji funkcionira veliki sistem BH Pošte.

Musić je iz kompanije otišla impresionirana organizacijom i načinom rada te s novim saznanjima o direktorskim pozicijama, saopćeno je iz Odjeljenja informiranja manifestacije "Tinejdžer jedan dan direktor značajnog državnog preduzeća".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: