{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Tihić obilježio Dan pobjede nad fašizmom

N
9.5.2005. u 18:44
0
0
Tihić obilježio Dan pobjede nad fašizmom
0
Tihić obilježio Dan pobjede nad fašizmom
Član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić je danas povodom obilježavanja 60. godina pobjede nad fašizmom i završetka NOR-a položio cvijeće na mezarju Kovači, Vječnoj vatri i Spomen-parku Vraca u Sarajevu.
Povodom obilježavanja 60. godišnjice pobjede nad fašizmom član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić obratio se zastupnicima i izaslanicima na svečanoj plenarnoj sjednici Zastupničkog doma i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Također, član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić sudjelovao je i na tradicionalnom druženju u Goraždu koje je organizirano povodom Dana Zlatnih ljiljana Federacije BiH.

Tihić je zajedno s premijerom Vlade Federacije BiH Ahmet Hadžipašićem i dužnosnicima Bosansko-podrinjskoog kantona položio cvijeće na spomenik braniocima grada Goražda.

Razgovarao je s dužnosnicima BPŽ-a o aktualnim pitanjima u tom kantonu, reformama policijskih snaga, te ekonomskim reformama bitnim za razvoj tog kantona, kao i o mjestu Goražda u formiranju policijskih regija.

Na tradicionalnom druženju povodom Dana Zlatnih ljiljana Federacije BiH član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić obratio se prisutnima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: