Novi Travnik
799

Thompson uoči koncerta: Nama je svejedno, zvali se Mujo ili Ivo, bitno je da se družimo

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Marko Perkovića Thompsona održat će 29. juna koncert u Novom Travniku, a administratori njegove Facebook stranice objavili su poruku onima koje takvo okupljanje smatraju lošim.

Na njegovoj zvaničnoj stranici navedeno je da su najavljeni brojni dolasci fanova autobusima iz Njemačke, Hercegovine i Srednje Bosne.

"Thompson, koji je već nekoliko puta nastupio u Novom Travniku raduje se ponovnom dolasku i druženju s svojim fanovima. Iako neki i ovaj koncert definiraju na ružan i podal način, poručujemo im da se prisjete prijašnjih Thompsonovih koncerata u Novom Travniku i neka se zapitaju je li bilo bilo kakvih incidenata, neka pročitaju priopćenje MUP-a HNK nakon koncerta u Mostaru i oduševljenje nakon koncerta u Njemačkoj, u Wuppertalu", piše u objavi.

U daljem tekstu citira se izjava organizatora koncenrta, a koja glasi: "Želimo organizirati vrhunsku zabavu za sve ljude Novog Travnika, ma kako se zvali, Mujo ili Ivo. Nama je svejedno. Važno je da se ljudi druže zajedno i budu sretni, a ne da ih kojekakve lokalne kabadahije nagovaraju na zlo, mržnju, huškanje".