{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Terzićevo obraćanje videoporukom

F
21.5.2009. u 11:59
0
12
Terzićevo obraćanje videoporukom
0
Terzićevo obraćanje videoporukom
Nakon sedam dana kampanje putem digitalnih medija, kandidat za predsjednika SDA na 5. kongresu obratio se videoporukom posjetiocima web portala www.adnanterzic.ba.
“Ponosan sam što spadam u red političara koji mogu bez straha da otvore svoj portal za vaše komentare” - rekao je Terzić i nastavio: “Kampanjom želim podići standard političkog djelovanja u Bosni i Hercegovini, koristeći tehnologije 21. vijeka”.

Uz zahvalu posjetiocima na podršci koja je prevazišla i njegova očekivanja, konstatovao je da o njegovom izboru odlučuju delegati stranke na Kongresu kojima je poručio da se nada da će zaboraviti sve pritiske, spekulacije i ucjene iz predizborne kampanje i da će razmišljajući svojom glavom dati svoj glas novoj snazi Stranke demokratske akcije.

Adnan Terzić se opredijelio da iskoristi mogućnost otvorene masovne komunikacije i promocije svojih ideja putem web portala, kao i putem savremenih društvenih mreža kakve su Facebook i Twitter.

Do sada su stotine korisnika navedenih medija podržali njegovu odluku da se upusti u kampanju za predsjednika SDA te postali njegovi prijatelji i fanovi.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: