{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Telegrami saučešća povodom Jelićeve smrti

F
1.10.2007. u 13:55
0
0
Telegrami saučešća povodom Jelićeve smrti
0
Telegrami saučešća povodom Jelićeve smrti
Premijer Republike Srpske Milorad Dodik danas je uime Vlade i svoje lično ime uputio izraze najdubljeg saučešća porodici iznenada preminulog predsjednika RS-a Milana Jelića.
“Vijest o iznenadnom odlasku predsjednika Jelića duboko nas je potresla. Vaša porodica je pretpjela nenadoknadiv gubitak, a RS i njeni građani su izgubili velikog državnika, uglednog privrednika i istaknutog sportskog radnika”, navodi se u Dodikovom telegramu saučešća i dodaje da su Jelićevi saradnici ovim izgubili dragog druga, dobrog prijatelja i, iznad svega, dobrog čovjeka.

Dodik ističe i da će predsjednik Jelić ostati upamćen kao odgovoran državnik koji je za vrijeme kratkog mandata dao nemjerljiv doprinos razvoju RS-a i očuvanju njene stabilnosti te kao osvjedočeni i beskompromisni borac za bolji život građana i ukupnu dobrobit društva.

Potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske Nada Tešanović uputila je izraze saučešća povodom iznenadne smrti predsjednika RS-a Milana Jelića, a telegram saučešća upućen je i iz Ustavnog suda RS-a

Predsjednik Privredne komore Republike Srpske Borko Đurić uputio je telegram saučešća porodici preminulog predsjednika Milana Jelića, premijeru Miloradu Dodiku, Savezu nezavisnih socijaldemokrata i Fudbalskom savezu.

"Jelić će ostati upamćen kao čovjek koji se nesebično zalagao za RS, za opstanak dejtonske RS i Bosne i Hercegovine, te ukupni ekonomski prosperitet. Smrću Milana Jelića izgubili smo iskrenog prijatelja, energičnog rukovodioca i nadasve velikog čovjeka čiji će odlazak ostaviti veliku prazninu u našim zajedničkim aktivnostima, koje smo vodili radi unapređenja privrednog razvoja RS-a i BiH u cjelini", navodi se u saopćenju Privredne komore RS-a.

Telegrame saučešća uputile su i brojne nevladine organizacije u RS-u.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: