Pjeva, uređuje i vodi emisiju
0

VIDEO / Talentovana djevojčica Jaci plijeni srca bh. publike

Sarajevo-x.com
Jasna Zečirović među mališanima poznatija kao Jaci, rođena je 1998. godine u Sarajevu. Iako ima svega 11 godina Jaci je uspjela doseći veliki uspjeh. Ona se profesionalno bavi pjevanjem, a odnedavno je urednica i voditeljica vlastite emisije na TV Alfa.

Veoma rano Jaci je počela iskazivati ljubav i osjećaj za scenski nastup. Sa samo osam godina počela se profesionalno baviti pjevanjem, a također bavila se i manekenstvom, te jazz baletom.

Zahvaljujući svom velikom talentu Jasna je uspjela doseći ogroman uspjeh u teen diskografiji, a nastupala je na brojnim festivalima i manifestacijama za djecu i tinejdžere.

Početkom decembra bosanskohercegovačka teen zvijezda Jaci publici se predstavila i kao voditeljica i urednica emisije 'Jaci Internet Djevojčica'.

U toj emisiji Jaci svake nedjelje ugosti neku od poznatih bh. zvijezda, ali istovremeno svoje gledaoce uvodi u svijet Internet djevojčice.

Iako joj je tek 11 godina Jaci se uspješno snalazi u svom poslu. Do sada je snimila četiri singla, ali i osvajala brojne nagrade kao što su nagrada za scenski nastup, nagrada za najmlađeg izvođača na Međunarodnom Zadar Teen Festivalu, 2009. godine, nagradu za Super-hit BH dječijeg festivala u decembru 2006. godine, ali i brojne druge.

Svojim glasom oduševila je brojnu publiku, a svi njeni fanovi je mogu svake nedjelje od devet sati gledati u emisiji 'Jaci Internet djevojčica', koja se emituje na TV Alfa.