BiH
0

T-Mobile Hrvatska uveo pogodnosti za turiste iz BiH

NINA
T-Mobile Hrvatska je od 1. juna pripremio posebne pogodnosti za turiste iz Bosne i Hercegovine koji se tokom ljetnih mjeseci odluče posjetiti Hrvatsku te provesti godišnji odmor u toj zemlji.

Kako je saopšteno iz T-Mobile Hrvatska, od 1. juna do 31. augusta svakog dana između 17 i 19 sati omogućuje slanje SMS poruka po cijeni 50 posto nižoj od uobičajene -"SMS Happy Hours".

I ove godine operater T-Mobile svim turistima u Hrvatskoj omogućuje uslugu Tourist Mobile Info.

Jednostavnim pozivom na broj 1555 korisnici mogu dobiti sve relevantne turističke informacije poput vremenske prognoze, informacije o redu letenja zrakoplova, vlakova, autobusa i trajekata, informacije o smještaju u hotelima, itd.

Također, dostupne su im i informacije o turističkim uredima, nacionalnim parkovima i restoranima, kulturnim, zabavnim i sportskim događajima kao i sve informacije o T-Mobile uslugama.

Novost u ponudi su informacije za zaljubljenike u jedrenje koji pozivom na broj 1555 mogu saznati sve o vremenskim uvjetima na moru, radu marina i radionica za popravke i servisiranje.

Svaka SMS poruka koju turisti iz BiH pošalju u navedenom razdoblju preko mreže T-Mobile Hrvatska za vrijeme boravka u Hrvatskoj dovodi ih korak bliže velikoj nagradi – krstarenju Jadranom 2006. "Korisnik koji pošalje najveći broj SMS poruka tokom ljeta osvaja prvu nagradu - krstarenje Jadranom", saopšteno je iz T-Mobile Hrvatska.