{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Svečano otvoren interetnički ljetni kamp "Glasnici budućnosti"

Klix.ba
25.7.2016. u 16:31
0
11
Svečano otvoren interetnički ljetni kamp "Glasnici budućnosti"
0
Interetnički mirovni volonterski ljetni kamp "Glasnici budućnost" Boračko jezero 2016. počeo je danas sa više od 200 učesnika i volonterskog osoblja iz Prijepolja, Bajine Bašte (R. Srbija), Banje Luke, Bosanskog Broda, Sarajeva, Prijedora i Zenice.
Ceremoniji svečanog otvaranja prisustvovali su predstavnici Ambasade SAD-a Rahela Džidić, Tima za civilnu i vojnu podršku Ambasade SAD-a Kristofor Jacobson i Sanel Klebić, Federalnog ministarstva zdravstva Vildana Doder i Alija Grbavica, Federalnog ministarstva za prostorno planiranje Selma Kličić, predsjednik skupštine grada Prijedora Sead Jakupović, zamjenik gradonačelnika za društvene djelatnosti grada Zenica Zijad Softić kao i predstavnici sindikata Arcellor Mittala Zenica.

Učesnicima su se obratili predsjednik Saveza izviđača grada Zenica Edin Šarić i starješina Odreda izviđača "Dr. Mladen Stojanović" iz Prijedora, a interetnički kamp je svečano proglasio otvorenim Sanel Klebić predstavnik Ambasade SAD-a u BiH.

Gosti su imali priliku da obiđu kamp, upoznaju se sa dosadašnjim ostvarenim aktivnostima kao i programom projekta.

Pred učesnicima je još sedam zabavnih dana kampovanja koji će biti ispunjeni radionicama, sportskim aktivnostima, volonterskim radom i druženjem.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: