{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Svečano otvaranje centra Peki 28. avgusta na Palama

S
22.6.2012. u 18:30
0
0
Svečano otvaranje centra Peki 28. avgusta na Palama
0
Svečano otvaranje centra Peki 28. avgusta na Palama
Pale
Sportsko-poslovni centar "Peki" na Palama svečano će biti otvorena 28. avgusta.
"Radovi na vanjskom uređenju dvorane mogli su da budu završeni do Vidovdana, kako je bilo planirano, ali vremenske nepogode, prvo sijeg pa kiša, uticale su na njihovo okončanje", rekao je Savić.

Prema njegovim riječima, sva oprema u sportskoj dvorani je montirana, predstoje još neka ispitivanja i manja dotjerivanja, tako da će biti spremno sve za svečano otvaranje ovog objekta.

"Dvorana će raditi u sastavu Kulturnog centra, koji će morati da izvrši preregistraciju u Sportsko-kulturni centar, što će pomoći smanjenju troškova za zaposlene radnike, jer već imamo direktora, pravnu i službu računovodstva računovodstva. Oni mogu da pružaju usluge i za dvoranu, a po sistematizaciji bi bilo primljeno nekoliko radnika koji će obavljati tehničke poslove na održavanju dvorane", rekao je Savić.

Radovi na sportskoj dvorani u Palama počeli su 2000. godine, a inicijator je bio tadašnji gradonačelnik Istočnog Sarajeva Predrag Peki Lasica, po kojem je dvorana i dobila ime.

Zbog nedostatka sredstava radovi su prekinuti krajem 2003. godine, da bi ponovo bili nastavljeni početkom 2011. godine.

Vlada Republike Srpske u sportsku dvoranu u Palama uložila je 1.500.000 KM, Grad Istočno Sarajevo 3.700.000, a opština Pale pet miliona KM. Naknadno su obezbjeđenja sredstava za vanjsko uređenje i opremu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: