{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Svečana dodjela diploma kreativnim studentima za osvojeno treće mjesto u Evropi

F
12.9.2007. u 14:47
0
0
Svečana dodjela diploma kreativnim studentima za osvojeno treće mjesto u Evropi
0
Svečana dodjela diploma kreativnim studentima za osvojeno treće mjesto u Evropi
Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu danas su dodijeljene diplome studentima koji su osvojili treće mjesto u Evropi na međunarodnom takmičenju za izradu najbolje komunikacione kampanje.
Grupa kreativnih studenata Ekonomskog fakulteta u Sarajevu je sa svojim mentorima prof. dr. Nenadom Brkićem i ass. mr. Melikom Husić drugi put učestvovala na takmičenju InterAd 2007. godine, organizovanom od IAA (International Advertising Association).

Ovaj vrhunski tim je uz mnogo truda i dobrih ideja, osvojio 3. mjesto u Evropi i tako svrstani među deset najboljih u svijetu.

Studenti su imali zadatak da pripeme komunikacionu kampanju za klijenta "UN Millennium Campaign".

Članovi ovog tima, koji je ušao u svjetski top 10 su: Benis Arapović, Maja Arslanagić, Denis Berberović, Omar Husić, Selma Kadić, Kemal Koštrebić, Amila Kurtović, Mirza Lazović, Nermina Mašala, Dina Pašić, Samir Perenda i Lejla Velić.

Međunarodna asocijacija oglašivača (International Advertising Association) organizuje ovo takmičenje već jedanaest godina. Ovo je drugi put da Ekonomski fakultet učestvuje sa svojim radom. Mentori, dr. Brkić i mr. Husić, su ponosni na svoje studente i namjeravaju okupiti grupu kreativnih studenata i slijedeće godine, saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: