Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema to mnogo veze sa Beogradom i Zagrebom. Dovoljno je pročitati komentare na Klixu i zaključiti da Bošnjaci patološki mrze druga dva naroda. Zasto bi iko sa vama u zajednicu kad za sebe mislite da ste jedine žrtve rata, da ste nepogrešivi, da je Sarajevo centar univerzuma?
Što manje dodira sa Sarajevom to bolje.
Hrvati nikad neće dozvoliti da južnom interkonekcijom upravlja sandžaklijka iz Energinvesta ili Nihada Glamoč iz BH gasa .
Najbolje bi bilo da svi koji ne priznaju BiH kao državu, ne žele biti dio državnog sistema neka idu iz BiH institucija itd na osnovu koje dobro žive i primaju extra dobre plate, a nikad im ista ne valja. Pa hajte brate dragi tamo gdje vam je bolje.
Ama, ljudi, neka se razvija i gradi sve što je u korist privredi i građanima. Nije bitno ko upravlja, ako će svi imati koristi. Istočna interkonekcija bi prolazila i kroz Distrikt Brčko. Ovde se izgleda gura da je bolje ne imati ništa, nego pustiti da neko drugi upravlja tim. Hajde onda da ukinemo i elektroprivrede jer imaju ERS, EP BiH, HEP. Vratimo se u doba bez struje. Ukinimo prugu jer imamo ŽRS, ŽFBiH itd.
Sve si rekao.... I to i jeste najveci problem ovde... bolje da nema o nego da drigi upravlja.... To je jaro sustina....svih problema u BiH...
Historija tome uci
Cija je firma,koje vlasnik..koja ce privatno uzimati milione od gradjana BiH..za direktora logora i zlocinca piceustog covica...Ovo nema veze sa navionalnim interesima..vec samo privatnim...
Infrastrukturna priprema za ne zavisnost.Al sreća imamo sad novu vlast koja će shvatiti da je izabrana glasovima građana BiH i koja to neće dozvoliti jer su njeni nosioci mudri, pametni i dorasli upravljanju državom.Pravi lideri.Vizionari, vođe, ako zatreba i komadanti!
HB plin
Jesu se ptice grabljivice razletile nad Bosnom
Kako ovo, dakle kad u zvorniku zavrnu plINA nemaa?
Nedajte ni jednom ni drugom u inat
Nemaćete gasa. Zavrnućemo.
Svi se skidaju sa plina i nafte u nas hoce interkonekcije. A pogledaj hrvatića kako bi povezali preko Posušja rame gornjeg vakufa do novog Travnika. Ono sto gardijskim brigadama nisu mogli. Protiv obavezno, ne treba nam plin.
Milanovićeve bajke su na drugom katu, produži dečko
Šta je ovo na karti? Hrvatska nema nijednog otoka od svih 1246. 😃
Ode bosna u tri l…e izgleda
Samo vi glasajte za nacionalne stranke pa cemo svi u svoje torove
Evo Bosnjaci nisu glasali za svoju nacionalnu stranku,a Srbi i Hrvati jesu i opet se isto ponasaju,pojasni nam to malo?