{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra zasjeda skupština KS-a

F
25.3.2008. u 13:59
0
0
Sutra zasjeda skupština KS-a
0
Sutra zasjeda skupština KS-a
Prijedlog zakona o novčanim podsticajima u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na području Kantona Sarajevo, s Izvještajem o provedenoj javnoj raspravi o Nacrtu i Analizom podsticajnih mjera u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji na području Kantona Sarajevo od 2004. do 2007. bit će razmatran na sutrašnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.
Na dnevnom redu je i Nacrt zakona o visokom obrazovanju Kantona Sarajevo, Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju te Nacrt zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju u Kantonu Sarajevo.

Skupština KS-a razmatrat će i Prijedlog odluke o utvrđivanju kalendara za obilježavanje značajnih događaja, datuma i ličnosti iz perioda odbrambenooslobodilačkog rata 1992.-1995. godina na području Kantona Sarajevo, Prijedlog odluke o usvajanju programa socijalnih mjera radi zaštite životnog standarda najugroženijih kategorija stanovništva u Kantonu Sarajevo, Prijedlog odluke o usvajanju Akcionog plana na realizaciji strategije razvoja ruralnih dijelova Kantona Sarajevo, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Program rada Fonda Kantona Sarajevo za izgradnju stanova za članove porodica šehida i poginulih boraca, ratne vojne invalide, demobilizirane borce i prognane osobe za 2008. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: