{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra u Travniku dodjela vozila 100 postotnim invalidima

F
FENA
29.10.2008. u 11:37
0
0
Sutra u Travniku dodjela vozila 100 postotnim invalidima
0
Sutra u Travniku dodjela vozila 100 postotnim invalidima
Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambenooslobodilačkog rata Zahid Crnkić sutra će u Travniku, zajedno s predsjednikom Vlade Srednjobosanskog kantona Salkom Selmanom i načelnikom Općine Tahirom Lendom, stopostotnim ratnim vojnim invalidima I grupe uručiti ključeve za automobile "škoda octavia".
Riječ je o namjenskim vozilima karavan izvedbe, a isporučilac je kompanija ASA auto, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Nakon potpisivanja tripartitnog ugovora, vozila će dobiti 21 invalid. To su: Hamdo Merušić, Avdo Hodžić, Asim Zahirović, Samir Dervišević, Omer Bureković, Meho Delić, Esad Musa, Almin Imamović, Fadil Halilović, Emir Mehić, Mehmed Mandžuka, Selvir Osmić, Karlo Mrnjavac, Franjo Stanić, Josip Baban, Franjo Jolić, Milan Palavara, Rutko Vujica, Slavko Šafradin, Drago Mihaljević i Muhamed Alispahić.

Ceremoniji će uz predstavnike kantonalne i općinske vlasti prisustvovati i predstavnici kantonalnih organizacija boračkih populacija.

Ministar Crnkić će također zajedno sa saradnicima i domaćinima, posjetiti Centralno šehidsko mezarje Travnik, stoji u saopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: