{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

F
14.10.2015. u 13:49
0
4
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine sutra će održati sjednicu u Sarajevu, na kojoj bi trebalo razmatrati Prijedlog odluke o izmjenama Odluke o formiranju komisije za kupovinu objekata za smještaj diplomatsko-konzularnih predstavništava BiH u Beogradu i Zagrebu na prijedlog Ministarstva vanjskih poslova BiH.
Na predloženom dnevnom redu, između ostalog, nalaze se i Nacrt sporazuma između Evropske unije i Bosne i Hercegovine o učešću Bosne i Hercegovine u programu Unije „Konkurentnost poduzeća i malih i srednjih poduzeća (COSME) (2014. - 2020.)“, s izvještajem o obavljenim pregovorima, te Prijedlog odluke o uvjetima i načinu provođenja Bazelske konvencije o kontroli prekograničnog kretanja olovnih akumulatora i olovnih legura i njihovom zbrinjavanju u BiH.

Također, i nekoliko informacija uvršteno je u dnevni red sjednice Vijeća ministra BiH, među kojima su Informacija o radu Državne komisije za integrirano upravljanje granicom BiH, s prijedlogom mjera za prevazilaženje problema i Informacija o fiskalnoj održivosti u BiH, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni radom policije u vašoj lokalnoj zajednici?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: