{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

F
18.2.2009. u 16:57
0
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra u Sarajevu trebalo da razmatra Nacrt okvirnog zakona o osnovama naučnoistraživačke djelatnosti i koordinaciji unutrašnje i međunarodne naučnoistraživačke saradnje Bosne i Hercegovine.
Previđeno je i razmatranje amandmana na Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o carinskoj tarifi BiH.

Vijeće ministara bi trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o načinu držanja sredstava na escrow računu u Centralnoj banci BiH,
kao i Prijedlog odluke o dozvolama za univerzalne mobilne telekomunikacijske sisteme i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o postupku ostvarivanja prava na oslobađanje od plaćanja uvoznih dažbina za robu koja se stavlja u slobodni promet za vojne i policijske snage i kazneno-popravne ustanove i za deminiranje.

Između ostalog, trebali bi biti razmatrani i Informacija o spornim pitanjima u vezi sa Strategijom energetskog sektora, odnosno završetka Mape puta za sektor gasa, Problematika legaliteta dokumenata koje posjeduju građani s područja Kosova i njihove verifikacije u BiH kao i Godišnja platforma o sigurnosno-obavještajnoj politici za 2009. godinu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: