{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

F
23.1.2008. u 15:47
0
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra u Sarajevu trebalo da razmatra Zbirni izvještaj Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o izvještajima Ureda za reviziju finansijskog poslovanja institucija BiH za 2006. godinu s prijedlogom zaključaka i preporuka.
Predviđeno je i razmatranje nacrta osnova za vođenje pregovora i zaključivanje sporazuma o olakšicama kod izdavanja viza između Bosne i Hercegovine i: Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske; Republike Island te Kraljevine Norveške.

Vijeće ministara bi, između ostalog, trebalo da razmatra i Informaciju o realiziranju "Strategije BiH za provedbu Aneksa 7. Dejtonskog mirovnog sporazuma"; Informaciju u vezi s primjenom Zakona o primjeni određenih privremenih mjera radi efikasnog provođenja mandata Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju te drugih međunarodnih restriktivnih mjera i analizu dosadašnje primjene Zakona o javnim nabavkama BiH.

U predloženom dnevnom redu za sutrašnju sjednicu nema nacrta zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2008. godinu, koji je Predsjedništvo BiH vratilo Vijeću ministara na doradu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: