{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra sjednica Vijeća ministara BiH

F
23.1.2008. u 15:47
0
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
0
Sutra sjednica Vijeća ministara BiH
Vijeće ministara BiH bi na sjednici zakazanoj za sutra u Sarajevu trebalo da razmatra Zbirni izvještaj Komisije za finansije i budžet Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o izvještajima Ureda za reviziju finansijskog poslovanja institucija BiH za 2006. godinu s prijedlogom zaključaka i preporuka.
Predviđeno je i razmatranje nacrta osnova za vođenje pregovora i zaključivanje sporazuma o olakšicama kod izdavanja viza između Bosne i Hercegovine i: Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske; Republike Island te Kraljevine Norveške.

Vijeće ministara bi, između ostalog, trebalo da razmatra i Informaciju o realiziranju "Strategije BiH za provedbu Aneksa 7. Dejtonskog mirovnog sporazuma"; Informaciju u vezi s primjenom Zakona o primjeni određenih privremenih mjera radi efikasnog provođenja mandata Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju te drugih međunarodnih restriktivnih mjera i analizu dosadašnje primjene Zakona o javnim nabavkama BiH.

U predloženom dnevnom redu za sutrašnju sjednicu nema nacrta zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2008. godinu, koji je Predsjedništvo BiH vratilo Vijeću ministara na doradu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: