{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra razmatranje politike i strategije djelovanja Vlade FBiH do 2010.

F
8.5.2007. u 14:45
0
0
Sutra razmatranje politike i strategije djelovanja Vlade FBiH do 2010.
0
Sutra razmatranje politike i strategije djelovanja Vlade FBiH do 2010.
Vlada Federacije Bosne i Hercegovine će na sutrašnjoj sjednici u Sarajevu razmatrati Politiku svog djelovanja i osnovne strategije u mandatnom periodu od 2007. do 2010. godine.
Prijedlogom dnevnog reda predviđeno je i razmatranje Prijedloga plana povratka, repatrijacije, obnove i gradnje za 2007. godinu s Prijedlogom zaključaka, Prijedlog odluke o usvajanju Programa utroška sredstava "Transfer za raseljene i izbjegle osobe" utvrđenih budžetom FBiH za ovu godinu Federalnom ministarstvu raseljenih osoba i izbjeglica.

Vlada će kako je predloženo dnevnim redom razmatrati i izvještaje o izvršenju federalnog budžeta za prvo tromjesečje ove godine.

Među 32 predložene tačke dnevnog reda je i Prijedlog odluke o usvajanju Programa utroška investicijskih sredstava razvoja za izgradnju autoputa Sarajevo-Zenica, utvrđenih u razdjelu 18. glava 1804, na poziciji 821000 budžeta Federacije BiH za ovu godinu, za Federalnu direkciju za izgradnju, upravljanje i održavanje autocesta.

Također, Vlada će odlučivati i o Prijedlogu odluke o utrošku sredstava prikupljenih po osnovu putničke takse - naknade za razvoj i unapređenje avioprometa u Federaciji BiH za ovu godinu te Izvještaju o implementaciji Programa utroška sredstava naplaćenih izdvajanjem GSM licence.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: