{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra hitna i redovna sjednica Predsjedništva BiH

F
FENA
25.11.2008. u 17:07
0
3
Sutra hitna i redovna sjednica Predsjedništva BiH
0
Sutra hitna i redovna sjednica Predsjedništva BiH
Dvadesetpeta hitna sjednica Predsjedništva BiH bit će održana u srijedu, 26. novembra, a na dnevnom redu je utvrđivanje Prijedloga zakona o Budžetu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2009. godinu.
Nakon hitne sjednice, bit će održana i 48. redovna sjednica Predsjedništva BiH na kojoj će biti razmatran Prijedlog dokumenta Odbrambena politika Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja: Sporazuma između BiH i Republike Mađarske o saradnji u oblasti zahtjeva za izdavanje viza i drugim oblastima konzularnih poslova u ambasadi Republike Mađarske, te Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Moldavije o uzajamnom ukidanju viznog režima za nosioce diplomatskih i službenih pasoša.

Predsjedništvo BiH će kako je najavljeno, između ostalog, razmatrati i Prijedlog odluke o završetku učešća jedinica Oružanih snaga BiH u misiji podrške miru Iračka sloboda u Iraku te Prijedlog odluke o produženju mandata oficira za vezu sa Komandom Multinacionalnih koalicionih snaga u Iraku. Bit će razmatran i Prijedlog odluke o ratifikaciji sporazuma između BiH i Kraljevine Danske i Kraljevine Norveške o olakšicama kod izdavanja viza.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: