{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sutra drugi upisni rok, slobodno 1 564 mjesta

S
23.8.2009. u 13:10
0
2
Sutra drugi upisni rok, slobodno 1 564 mjesta
0
Sutra drugi upisni rok, slobodno 1 564 mjesta
Na organizacionim jedinicama Univerziteta u Banjaluci, na kojima je nakon prvog upisnog roka ostalo slobodnih mjesta, sutra će početi drugi upisni rok.
Na ovoj visokoškolskoj ustanovi slobodno je još 1 564 mjesta, a prijavljivanje kandidata počinje sutra i trajaće do 28. avgusta, dok će se prijemni ispiti polagati 1. septembra.

Mjesta ima na studijskim programima muzičke i dramske umjetnosti na Akademiji umjetnosti, na svim studijskim programima Elektrotehničkog fakulteta, na Mašinskom fakultetu, kao i na studijskom programu zdravstvene njege na Medicinskom fakultetu.

Nakon prvog upisnog roka nisu popunjena ni sva mjesta na studijskim programima za animalnu i biljnu proizvodnju na Poljoprivrednom fakultetu, na svim studijskim programima Prirodno-matematičkog fakulteta, na Rudarskom i Tehnološkom Fakultetu, na studijskom programu sport na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta i na pojedinim studijskim programima Filozofskog, Filološkog i Fakulteta političkih nauka.

Univerzitet u Banjaluci na studijske programe 16 fakulteta u prvu godinu prvog ciklusa u školskoj 2009/2010. godini planira upis 3 605 studenata, a nakon prvog prijemnog ispita, pravo upisa stekao je 2 041 student.

Sva mjesta popunjena su na Arhitektonsko-građevinskom fakultetu, Ekonomskom fakultetu, Pravnom fakultetu i Šumarskom fakultetu, kao i na studijskom programu agrarna ekonomija i ruralni razvoj na Poljoprivrednom fakultetu, studijski program ekologija i zaštita životne sredine na Prirodno-matematičkom fakultetu i opšti - nastavnički smjer na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta, te na većini odsjeka Filozofskog, Filološkog i Fakulteta političkih nauka.

Na organizacionim jedinicama Univerziteta u Banjaluci, na kojima i poslije drugog upisnog roka ostane slobodnih mjesta, organizovaće se i treći upisni rok.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: