|

Sutra 100. sjednica Predsjedništva BiH

Sutra 100. sjednica Predsjedništva BiH
0
F
FENA
11.10.2006. u 17:59
0
komentara
0

dijeljenja
Sutra 100. sjednica Predsjedništva BiH
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Sulejman Tihić zakazao je za četvrtak 12. oktobra 100. redovnu sjednicu Predsjedništva BiH, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.
Na dnevnom redu sjednice je Prijedlog odluke o davanju agremana ambasadorima: Republike Crne Gore, Južnoafričke Republike, Republike Kazahstan, Narodne Republike Kine, Velike Socijalističke Narodne Libijske Arapske Džamahirije, te davanje saglasnosti za pristajanje američkog broda Ramage u luku Neum-Klek.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o produženju mandata Jedinice Oružanih snaga BiH za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u operaciju podrške miru Iračka sloboda u Iraku.

Predsjedništvo BiH će razmatrati i Prijedlog odluke o ratifikaciji: Ugovora između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Italije o prihvatu osoba čiji je boravak nezakonit, Projektnog ugovora (Projekt upravljanja zračnim prometom) između Ministarstva komunikacija i prometa BiH - Direkcije za civilno vazduhoplovstvo BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj, te Ugovora između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj - Projekt upravljanja zračnim prometom.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.