Mostar
0

Susret Čovića i Vujanovića: Želimo napredak regiona, a prije svega kroz radna mjesta

Piše: R. D.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Uoči 20. Mostarskog sajma privrede u Mostaru su razgovarali član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović

"Uvijek mi je drago razgovarati s gospodinom Filipom Vujanovićem. Sve češće se srećemo i približavamo naše stavove, razgovaramo o zajedničkim projektima. Ovo je prilika da čestitamo našim susjedima u Crnoj Gori na skorom prijemu u NATO članstvo. To će ujedno pomoći i našem putu ka NATO savezu", poručio je Čović..

Zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom između BiH i Crne Gore iznio je i Filip Vujanović, koji je kazao da je neophodno razgovarati o privredi i otvaranju novih radnih mjesta.

"Zadovoljan sam zbog kontinuiteta naše komunikacije. Razgovarali smo o privrednim temama, i u prenategnutim političkim odnosima u regionu važno je da to rasteretimo važnim privrednim temama. Svi želimo i imamo uslove za nova radna mjesta, bolju i razvijeniju ekonomiju i sl", kazao je Vuajnović.

Sutra se u Mostaru otvara sajam privrede, koji je odlična prilika tza izlagače, sklapanje novih poslovnih projekata, ali i za razmjenu mišljenja o političkim temama.

Vujanović je dodao da će Crna Gora doprinijeti stabilnosti u regionu nakon prijema u NATO savez.