{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Suprotstavimo se atakovanju na BiH"

F
15.9.2009. u 13:49
0
6
"Suprotstavimo se atakovanju na BiH"
0
"Suprotstavimo se atakovanju na BiH"
Dragan Lukač
Društvo "Josip Broz Tito" poziva progresivne nevladine organizacije, antifašiste i ostale građane BiH da se udruže i suprotstave atakovanju retrogradnih snaga i neofašista u državnim organima i organizacijama, na BiH i njene institucije, a posebno na rijetke aktere koji se zalažu u borbi protiv korupcije i druge vrste kriminala, kao što je Dragan Lukač koji je smijenjen s mjesta pomoćnika direktora SIPA-e.
"Od državnog parlamenta i ostalih relevantnih organa treba energično tražiti smjenu predsjedavajućeg Vijeća ministara Nikole Špirića, koji prkosno krši ustavne odredbe, a od Bonske ovlasti i ukloni direktora SIPA-e Mirka Lujića, te na taj način olakša i podstakne rad Antikorupcionog tima", rečeno je iz Društva.

Društvo "Josip Broz Tito" izražava i nezadovoljstvo reakcijom domaćih organa vlasti, na Dodikovo i Čovićevo manipuliranje građanima i njihovim podsticanjem da demonstriraju protiv državnog tužilaštva i Suda BiH.

Urušavanje BiH i sva zla koja se čine na tom planu imaju potpuno jasan cilj, a to je spašavanje kože najvećim kriminalcima u političkim i stranačkim strukturama u našoj zemlji, smatraju u Društvu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: